Juist

Juist autovrij duits waddeneiland - dagtocht eemshaven delfzijl groningen

Over de tocht

Autovrij Waddeneiland Juist

Juist is een gezellig, klein Duits Waddeneiland. Een eiland dat zich kenmerkt door oude en nieuwe sferen te combineren. Juist is autovrij dus vrijwel al het verkeer bestaat uit paard en wagen.

Juist heeft mooie boetiekjes, gezellige eetgelegenheden en hippe strandtenten aan een prachtig wit strand. Niets voor niets wordt Juist dan ook wel het Töwerland genoemd, oftewel het Schone Land. Een bijzonderheid van Juist is dat het zeer smal is; bij een lengte van 17 km is het slechts 500 m breed. Juist is alleen daarom al een belevenis op zich...

 

Vertrek vanuit Eemshaven of Delfzijl

In overleg vertrekken we 's ochtends vanuit de Eemshaven (Groningen) of Delfzijl (Groningen). Beide havens zijn zowel met de auto als het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. De vertrek en ophaal tijden zijn in overleg met de schipper en afhankelijk van het seizoen en de getijden.

 

Overnachtingen

Wilt u een keer overnachten op Juist... Ook dat is één van de vele mogelijkheden met WaddenRibtochten.nl, tegen een meerprijs halen wij u desgewenst de volgende dag weer op. Vraag naar de mogelijkheden!

 

 

  • We varen vanaf 6 personen

  • Vertrektijden in overleg

  • Grote groepen zijn welkom!

  • Vertrek vanuit de Eemshaven of Delfzijl

  • Goed bereikbaar met auto of OV

 

Voor €70,- p.p een unieke ervaring!

Wilt u deze tocht met ons doen?

Boek nu

Meer tochten

Dagtocht
Oostereems
Dagtocht
Ditzum
Dagtocht
Juist
Juist autovrij duits waddeneiland - dagtocht eemshaven delfzijl groningen
Rondvaart
Eemshaven
Dagtocht
Borkum