Van 't Wad op 't Wad

Exclusieve BBQ op de Wadden Werelderfgoed

Beleef een exclusieve BBQ op het Wad

Een unieke ervaring! In samenwerking met cateraar "Hap en zo..." bieden wij een bijzondere BBQ vanaf 10 tot en met 12 personen op het wad aan. Heerlijk genieten van alles wat de Waddenzee je te bieden heeft. Rust, water, zon en wind en daarnaast ook nog eens heerlijk eten van het wad! Boek een BBQ op het Wad »

 

RIB varen naar een zandplaat

Allereerst varen we naar een zandplaat die midden in de Waddenzee droogvalt. Onze ervaren schipper draagt zorg voor een prachtige tocht, waarbij ze veel weten te vertellen is over het wad. Ondertussen kunt u genieten van de schoonheid van het wad. Eenmaal aangekomen zorgen we er vervolgens samen voor dat de spullen van de kok van "Hap en zo..." op de zandplaat worden gebracht. Er is even tijd voor een toost op de schoonheid van het Wad en de gelegenheid voor het samenzijn.

Terwijl de kok een meergangendiner voorbereid neemt schipper Rob Ubels u mee over de drooggevallen zandplaat. Hij vertelt over de zandplaat deelt zijn kennis over het Wad. Ook kunt u met een speciaal netje de vele diertjes ontdekken. Dus ook voor de rust, de ruimte en natuur een zeer geschikt uitje!

 

Eetbaar erfgoed

De kok van onze samenwerkingspartner Cateraar "Hap en zo..." bereid ondertussen een exclusief meergangendiner voor. Het diner zal voornamelijk uit biologische en in het waddengebied voorkomende producten bestaan. Zo ervaart u dit unieke stuk natuur volledig!
Na het diner gaan we weer aan boord van de RIB boot en varen we terug naar de Eemshaven.

 

Uniek uitje voor bijzondere gelegenheden

De "Van 't Wad op 't Wad" ervaring is zeer geschikt voor feest of andere bijzondere gelegenheden. Het heeft alle elementen in zich verenigd, heerlijk eten, goed gezelschap en een schitterende locatie. Een onvergetelijke ervaring!

 

 

             De kosten van deze tocht inclusief luxe BBQ zijn €149,- p.p.

          Deze bijzondere ervaring meemaken? Neem contact met ons op!

                Deze tocht is van 23 juli t/m 21 augustus niet te boeken.