Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje - varen op de waddenzee vanuit de Eemshaven en Delfzijl - Waddenribtochten

RIB varen op de Waddenzee als uniek bedrijfsuitje!

Bijzondere bedrijfsuitjes zorgen voor een ontspannen sfeer in uw bedrijf. Ook geeft u uw collega's een gedeelde ervaring waar nog lang over wordt nagepraat. RIB varen op de waddenzee is een unieke ervaring en een kans om eens écht uit te waaien met uw collega's.

 

Spanning en sensatie voor uw team

RIB varen is de ultieme belevenis vanaf het water. Daarom is RIB varen uitermate geschikt als bedrijfs- of teambuilding- uitje. Het snelle varen in een groep maakt dat mensen dit automatisch als een groepservaring beleven. Je bent als team overgeleverd aan de elementen; water, zon & wind. Lekker door de golven breken op een snelle boot. Dit zorgt voor ontspanning en een prettig gevoel. Onder begeleiding van onze ervaren schippers komt u op het water tot rust en tot elkaar. Gegarandeerd een personeelsuitje waar nog lang over wordt nagepraat!

 

RIB varen ook voor rustzoekers

Veel mensen denken dat RIB varen alleen geschikt is voor mensen die van actie en snelheid houden. Wij bieden echter ook RIB ervaringen die geschikt zijn voor rust en natuurzoekers. Vanaf onze RIB boten kunt u het Wad beleven op de manier die bij u en uw team past. Als teamuitje Zeehonden spotten, een rondvaart of wat dacht u van heerlijk uitwaaien op het Duitse Waddeneiland! RIB varen is geschikt voor iedereen, wij bieden daarom ook tochten aan waarin de rust en natuurbeleving centraal staan. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

 

Teambuilding en bedrijfsuitjes op maat

In het noorden van Groningen verzorgen wij bedrijfsuitjes op maat op de Waddenzee. RIB varen is uitermate geschikt als personeels- of teamuitje en zorgt ervoor dat u lekker ontspannen kunt uitwaaien. Onze RIB tochten zijn geschikt voor zowel avontuurzoekers als natuurliefhebbers. Afhankelijk van uw wensen stellen we een tocht op maat samen. Vertrekken kan zowel vanuit Delfzijl als de Eemshaven. Beide havens zijn gemakkelijk bereikbaar met het OV.

  • Makkelijk bereikbaar vanuit Groningen-Stad
  • Stel zelf uw perfecte tocht samen!
  • Avontuur & Snelheid, maar ook Natuur & Rust
  • Geschikt voor groepen vanaf 6 personen
  • Starten in de haven van Delfzijl of de Eemshaven
     

Boek nu uw bedrijfsuitje op maat »
 

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw team? Neem vandaag nog contact met ons op, we denken graag met u mee!