Evenementen

Waddenribtochten Rondvaarten tijdens evenementen op het water

Onze RIB's multi-inzetbaar bij grote evenementen op het water

Voor een aantal grote evenementen in en om de Eemshaven, Delfzijl en Groningen worden we regelmatig ingezet voor het vervoeren van groepen mensen over het water. Daarnaast gaat het soms ook om vaarondersteuning of ondersteuning van bijvoorbeeld sporters bij evenementen zoals de Groningen Swim Challenge. Bij zeilwedstrijden kunnen wij fungeren als bevoorradings,- reddingsvaartuig of als startschip.

Ook is het inzetten van de boot voor officials, pers- en/of cameramensen interessant omdat men snel op de juiste plek kan zijn.

Bent u op zoek naar een leuke en unieke ervaring voor uw genodigden of sponsoren tijdens een water-evenement? Zowel voor grote als kleine groepen kunnen wij u ondersteunen! Huur ons in, vraag naar de mogelijkheden »

 

Groningen Swim Challenge

Lees hier wat de organisatie van Groningen Swim Challenge over onze service zegt: "Van volg - naar moederboot. Ervaren Swim Challenge zwemmers weten wat dit betekent. Een sanitaire stop, rustig wat eten en drinken, de benen strekken, een bezoek aan masseur of fysiotherapeut. Deze tochtjes zijn slechts mogelijk dankzij de snelle werkpaarden van de Swim Challenge. De RIB's. Zij vervoeren zwemmers en vrijwilligers de hele dag. Dit jaar stellen WaddenRibtochten.nl en Beleef Lauwersoog: Kamperen Eten Varen de gehele dag hun RIB's beschikbaar voor de Swim Challenge. Geweldig! En vooral onmisbaar!"

 

Delfsail

Voor Groningen Seaports varen we tijdens dit evenement genodigden langs de prachtige schepen die speciaal voor dit evenement naar de haven van Delfzijl zijn gekomen. Een prachtige ervaring en dankzij onze grote RIB's kunnen veel mensen deze schepen op het water van dichtbij meemaken.

 

Open Eemshaven Dagen

Tijdens de open Eemshavendagen varen we genodigden en sponsoren rond in de haven. Een unieke ervaring want vanaf het water beleef je een haven pas echt!

 

 

Onze RIB boten inzetten als ondersteuning of rondvaart op uw evenement? Graag! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.