Eemshaven

Over de tocht

Beleef de Eemshaven vanaf het water!

Stap bij ons aan boord want de Eemshaven kunt u nu ook beleven vanaf het water... In de Eemshaven is altijd bedrijvigheid. Met het RIB-varen kunt u wel heel dicht bij de schepen en bedrijven komen. Eén van onze schippers weet dan ook veel te vertellen over wat er speelt in de Eemshaven, daar wij ook rondvaarten verzorgen voor Groningen Seaports.

 

Rondvaarten vanaf 6 personen

U kunt al vanaf 6 personen een eigen rondvaart door de Eemshaven boeken. Ideaal als uitje of zakelijke tour van de Eemshaven. Een rondvaart duurt gemiddeld 1,5 uur incl instructie en instappen. Als het weer en het gezelschap het toelaat neemt de schipper u nog mee tot buiten de Eemshaven waar je kunt genieten van het RIB varen in de golven.

 

Beleef grote schepen en Cruiseschepen van dichtbij

Als er weer een mooi schip in de Eemshaven ligt kun je er vanaf de kade moeilijk dichtbij komen. Deze kades zijn dan niet open voor publiek. Vanaf het water heb je echter vrij toegang. Zo zijn deze bijzondere en grote schepen toch nog van dichtbij te bekijken!

 

Zout aan de broek

Wilt u uw gezelschap uitgebreid laten kennismaken met de Eemshaven? Dan kunt u ook het arrangement Zout aan de Broek van Groningen Seaports boeken, dit is inclusief ontvangst, een 3d tour door de Eemshaven en na afloop van het varen een hapje en een drankje.

 

  • We varen vanaf 6 personen

  • Vanaf 10 personen een leuke aanbieding!

  • Grote groepen zijn welkom!

  • Een rondvaart duurt 1,5 uur

  • Goed bereikbaar met auto of OV

 

Voor €55,- p.p een unieke kennismaking met de Eemshaven!

Wilt u deze tocht met ons doen?

Boek nu