Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest Waddenribtochten Groningen Delfzijl Eemshaven Waddenzee

Een onvergetelijk Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeesten zijn niet meer weg te denken uit ons aanbod. Regelmatig mogen wij een gedeelte van deze bijzondere dag verzorgen en dat doen we dan ook graag. Inmiddels hebben we een aantal tochten die uitermate geschikt zijn als onderdeel van een geslaagd vrijgezellenfeest.

 

Een 'Biertje doen op Borkum' als vrijgezellenfeest

Genieten van de snelheid en de golven 't Wad... Bij deze tocht staat vooral het RIB varen centraal. Jullie varen richting Borkum, waarna jullie van boord stappen in de haven waar jullie bij het Yachthaven Café eventueel wat kunnen eten en drinken. Vandaar varen jullie weer terug naar de Eemshaven om onderweg nog wat golven te pakken voor wat spektakel. Al met al een onvergetelijke ervaring voor jou en je vrienden! Vraag naar de mogelijkheden voor een Biertje doen op Borkum »

 

RIB tocht als vrijgezellenfeest

Wij organiseren verschillende tochten en rondvaarten die steeds meer worden gebruikt voor vrijgezellenfeesten. Het minimum aantal deelnemers voor een tocht is 6 personen. Of het nu een tocht is door de Eemshaven, naar Borkum. Of een uur knallen over de golven... Wij passen onze tochten aan op jullie wensen. Met onze snelle RIB boten knallen we door de golven of varen we naar de door jou gekozen plek. Meer tips? Vraag naar de mogelijkheden voor jouw perfecte vrijgezellenfeest »

 

RIB varen als onderdeel van je feest

Natuurlijk kun je ook een RIB vaartocht inlassen als onderdeel van een vrijgezellenfeest. Op een afgesproken tijdstip ga je aan boord van een van onze snelle RIB boten en krijg je een echte belevenis op het water! Daarna ga je weer aan wal en kan het zelf samengestelde programma worden hervat. Meer weten over de mogelijkheden? Wij denken graag met je mee voor een perfect feest! »

 

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw vrijgezellenfeest? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee voor een perfect feest!