Zeehonden spotten

Zeehonden spotten op de waddenzee

Over de tocht

Zeehonden spotten op de waddenzee

Het RIB varen leent zich uitstekend voor rust en natuurzoekers. Zo bieden we als tocht het Zeehonden spotten aan. Dankzij onze ervaren schippers wordt u getrakteerd op een adembenemende natuurervaring op de waddenzee. We varen langs de zandplaten waar u de zeehonden van erg dichtbij kunt zien.

 

Natuurbeleving op de wadden

Het zeehonden spotten is een unieke natuurbeleving voor rust en natuurzoekers. Niet alleen vaart u door een uniek natuurgebied, onderweg krijgt u tekst en uitleg van één van onze ervaren schippers. Zij delen graag hun kennis van het wad en zo kunt u optimaal genieten van ons prachtige stuk werelderfgoed.

 

Vertrek vanuit de Eemshaven (eventueel Delfzijl)

In overleg vertrekken we vanuit de Eemshaven (Groningen) of de haven van Delfzijl (Groningen) Dit laatste tegen een meerprijs. Beide havens zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De vertrek- en aankomsttijden voor een tocht zijn in overleg met de schipper en afhankelijk van de getijden. Bekijk voor u aan boord stap ook nog even onze vaarinformatie, zo is de tocht veilig voor iedereen!

 

  • We varen vanaf 6 personen per boot

  • Aansluiten bij een groep is niet mogelijk

  • Zeehonden spotten duurt 1,5 uur

  • Ook groepen t/m 32 personen zijn welkom!

  • Goed bereikbaar met auto of OV

 

Voor €65,- p.p een unieke ervaring!

Wilt u deze tocht met ons doen?

Boek nu

Meer tochten

Tocht
Ditzum
Rondvaart
Eemshaven
Tocht
Borkum