Vaarservice

Rob Ubels Eigenaar Waddenribtochten.nl

Professionele ondersteuning op het water

Als gediplomeerd schipper en beheerder van een complete RIB vloot zijn we gemakkelijk als ondersteuning in te zetten op het water. Bij grote evenementen, wadlopen of als Tenderservice wordt al veel van onze diensten gebruik gemaakt. Onze schippers beschikken standaard over vaarbewijs 1, vaarbewijs 2 en zijn in het bezit van basiscertificaat Marifonie en Marcom B.

 

Multi- inzetbaar bij evenementen

Bij verschillende groten evenementen op het water kunnen wij fungeren als bevoorradings,- reddingsvaartuig of als startschip. Ook is het inzetten van de boot voor officials, pers- en/of cameramensen interessant omdat men snel op de juiste plek kan zijn.
Lees meer over onze RIB service tijdens evenementen »

 

Professionele vaarondersteuning

Onze RIB's zijn breed inzetbaar als ondersteuning op het water. Niet alleen bij grote evenementen, maar ook als extra ondersteuning bij het wadlopen als onderdeel van een uitje. Daarnaast worden we ook ingezet voor het vervoer van bagage, personeel of zelfs zeehonden!
Lees meer over onze vaarondersteuning »

 

Tenderservice

Onze tenderservice is de verbinding naar schepen zowel op de Waddenzee als op de Noordzee. Wij staan ter beschikking voor het vervoeren van personen, onderdelen en andere materialen (3 europallets of tot 600 kg) welke snel ter plaatse moeten zijn.
Lees meer over onze tenderservice »

 

Schipper inhuren

Rob Ubels is ook in te huren als ervaren schipper. Rob beschikt over vaarbewijs 1, vaarbewijs 2 en is in het bezit van basiscertificaat Marifonie en Marcom B.
Huur Rob in als schipper »