Bedrijfsuitjes en feesten

personeelsuitje Otomoto Waddenribtochten geslaagd

RIB varen als onderdeel van uw bedrijfsuitje of feest

RIB varen is een ultieme beleving voor uw team of familie en daarom uitermate geschikt als bijzondere toevoeging voor uw (bedrijfs) feest. RIB staat voor Rigid Inflatable Boat, een snel boot-type met een vaste bodem en een rubberen rand. De RIB boot wordt ook wel de 4x4 van het water genoemd! Met onze ervaren schippers breekt u door de golven, gegarandeerd een top-ervaring!

 

Bedrijfsuitjes

Voor bedrijven of personeelsfeesten bieden we meerdere mogelijkheden op maat aan. RIB-varen als onderdeel van een programma of als totaalpakket in de vorm van een complete dagtocht.
Lees meer over bedrijfsuitjes »

 

Vrijgezellenfeest

Met een RIB de golven opzoeken voor wat spektakel, een biertje doen op Borkum of rondvaart op de Waddenzee. Het zijn allemaal activiteiten die uitermate geschikt zijn als (onderdeel van) een vrijgezellenfeest!
Lees meer over RIB varen als vrijgezellenfeest »

 

Privé tochten

Een besloten dag met familie of vrienden? Wij varen vanaf 6 personen en kunnen samen met u de perfecte dag samenstellen. Lekker naar het strand op Borkum? Of een te gekke rondvaart naar de zandplaten om Zeehonden te spotten? Of de golven opzoeken in een snelle boot?
Lees meer over onze privé-tochten »

 

 

 

            Staat uw gewenste tocht hier niet bij? Wij leveren ook tochten op maat.                                    Vraag ons gerust, wij denken graag met u mee!

 

                                     Hoewel het RIB varen synoniem is met snelheid en actie, is het ook zeer geschikt voor rust- en natuurliefhebbers.
                                     Wij bieden meerdere arrangementen zoals het zeehonden spotten waarbij juist de rust en natuur centraal staan.
                                     We varen dan rustiger en de focus ligt meer op de beleving van het wad en de unieke natuur van de Waddenzee.