Privé Tochten

Strand op Borkum - Waddenribtochten - Borkum Boulevard

Een privé RIB-tocht met familie of vrienden

RIB varen is een belevenis voor de hele familie. Met een besloten groep geniet u van de weidsheid en ruimte van de Waddenzee en vaart u naar het Duitse Waddeneiland Borkum. Daar aangekomen kunt u genieten van een heerlijke dag aan het Noordzee strand. Volgens ons is dit verreweg de leukste manier om naar het strand te gaan!

 

RIB varen op de Waddenzee met familie

Veel mensen denken dat RIB varen alleen geschikt is als wilde activiteit voor avontuurzoekers. Natuurlijk kun je met een snelle RIB boot lekker door de golven breken, maar RIB varen is ook zeer geschikt voor families van alle leeftijden. We kunnen rustiger varen waardoor de tocht wat comfortabeler is. Ook bieden we tochten aan speciaal voor rust en natuurliefhebbers. Het wad is een prachtig en uniek natuurgebied waar altijd veel te beleven is. Of u nou wilt Zeehonden spotten of liever door de golven breekt, wij houden altijd rekening met de wensen van onze opvarenden. Bekijk ook ons dagtochten overzicht voor alle mogelijkheden »

 

Dagje naar het strand van Borkum

Iets te vieren? Ga lekker met uw familie of vrienden op een privé tocht naar Borkum! Een ultieme ervaring en daarom ook zeer geschikt als bijzonder uitstapje. Na het lekker uitwaaien op een van onze snelle RIB boten meert u aan op Borkum voor een heerlijke dag aan het strand. Op dit Waddeneiland zijn tal van activiteiten en heerlijke restaurants. Onze schipper geeft onderweg graag wat tips over wat er zoal te zien en te doen is. Meer weten over een privé tocht naar het Waddeneiland Borkum? Neem dan gerust contact met ons op, we denken graag met u mee!

 

De voordelen van een privé tocht

  • We varen vanaf 6 personen
  • Vertrektijden in overleg vanuit de Eemshaven of Delfzijl
  • Reizen in alle rust met alleen uw eigen groep
  • Stel zelf de tocht samen
  • Persoonlijke begeleiding van een van onze ervaren schippers

 

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een privé tocht met uw familie? Neem vandaag nog contact met ons op, we denken graag met u mee.