Borkum

Over de tocht

Beleef Borkum!

Wilt u Borkum op een unieke manier beleven? Dat kan nu! In de buurt van de Eemshaven ligt het gezellige Waddeneiland Borkum, een Noordzee-eiland met openzeeklimaat, erkend kuuroord en charmant stadje met een rijk cultuuraanbod in één. 

 

Terras, Zeehonden en Strand

Bij deze tocht meren we aan bij de haven van Borkum waar u bij het Yachthavencafé 2 uur lang kunt genieten van een hapje en een drankje. Wilt u toch meer het eiland ontdekken... Dat kan! Tegen een meerprijs kunnen we uw bezoek aan het eiland verlengen. We hebben meerdere mooie opties. U kan bijv. door één van de schippers rondgevaren worden, langs de mooie zandbanken waar u de vele zeehonden kunt bekijken. Of om van uw tocht helemaal een belevenis te maken varen wij de mooie zandstranden op, mits het weer het toelaat, om u daar af te zetten bij de 6 kilometer lange strandboulevard van Borkum waar u heerlijk kan genieten van de vele winkeltjes, cafés en terrasjes. Wilt u op het eiland langer vertoeven en gebruik willen maken van het boemeltreintje... Dat kan! Vraag hiervoor naar de mogelijkheden dan maken we van uw tocht een belevenis op het water.

 

Overnachting op Borkum

Wilt u een keer overnachten op Borkum... Ook dat is één van de vele mogelijkheden met WaddenRibtochten.nl, tegen een meerprijs halen we u de volgende dag weer op. Vraag naar de mogelijkheden!

 

 

  • We varen vanaf 6 personen per boot

  • Aansluiten bij een groep is niet mogelijk

  • Ook groepen t/m 32 personen zijn welkom!

  • Vertrektijden in overleg

  • Tocht duurt 3 uur incl varen (langer is mogelijk)

  • Vertrek vanuit de Eemshaven

  • Goed bereikbaar met auto of OV

 

Voor €75,- p.p een geweldige beleving naar Borkum!

Wilt u deze tocht met ons doen?

Boek nu

Meer tochten

Tocht
Ditzum
Rondvaart
Eemshaven
Tocht
Borkum