Borkum

Over de tocht

Beleef Borkum!

Wilt u Borkum op een unieke manier beleven? Dat kan nu! Op een klein half uurtje varen vanaf de Eemshaven ligt het gezellige waddeneiland Borkum, een Noordzee-eiland met openzeeklimaat, erkend kuuroord en charmant stadje met een rijk cultuuraanbod in één. 

 

Zeehonden, Strand en Terras

U wordt door één van de schippers rondgevaren langs de mooie zandbanken waar u de vele zeehonden kunt bekijken. Om van uw tocht helemaal een belevenis te maken varen wij de mooie zandstranden op, mits het weer het toelaat, om u daar af te zetten bij de 6 kilometer lange strandboulevard van Borkum waar u heerlijk kan genieten van de vele winkeltjes, cafés en terrasjes. 

 

Wandelen of fietsen op Borkum

Een wandeling door het stadje Borkum laat een onuitwisbare indruk achter. De met zorg onderhouden vissershuisjes met walviskaken staan rondom de oude vuurtoren, een blijvende herinnering aan de walvisvaart in de 18e eeuw. Het gezonde klimaat maakt ontspannen gemakkelijk. Op Borkum is veel te doen, zo kunt u het eiland per fiets verkennen, een dagje aan het strand doorbrengen of lekker winkelen in het stadje.

 

Overnachting op Borkum

Wilt u een keer overnachten op Borkum... Ook dat is één van de vele mogelijkheden met WaddenRibtochten.nl, tegen een meerprijs halen we u de volgende dag weer op. Vraag naar de mogelijkheden!

 

 

  • We varen vanaf 6 personen

  • Een dagtocht duurt 6-7 uur

  • Vertrektijden in overleg

  • Vertrek vanuit de Eemshaven

  • Goed bereikbaar met auto of OV

 

Voor €60,- p.p een geweldige dag op Borkum!

Wilt u deze tocht met ons doen?

Boek nu

Meer tochten

Dagtocht
Oostereems
Dagtocht
Ditzum
Dagtocht
Juist
Juist autovrij duits waddeneiland - dagtocht eemshaven delfzijl groningen
Rondvaart
Eemshaven
Dagtocht
Borkum