Over Ons

Varen zit in ons in het bloed

Waddenribtochten.nl is ontstaan door de passie voor het varen van eigenaar Rob Ubels. Rob komt uit een maritieme familie en kreeg het varen met de paplepel ingegoten. Naast het varen was er ook altijd al de interesse in techniek. De combinatie van varen, techniek en sensatie kreeg zijn uiteindelijke vorm in het eigen bedrijf Waddenribtochten.nl. Samen met Sanneke Ubels regelt Rob het dagelijkse reilen en zeilen van het bedrijf en met de inmiddels vaste crew van gediplomeerde schippers en ondersteunende technici maakt Waddenribtochten.nl elke dag hun missie waar: Een onvergetelijke dag op het water!

 

Veiligheid voorop

Waddenribtochten stelt de tochten op de waddenzee altijd met zorg samen. U vaart altijd onder begeleiding van een ervaren schipper. Onze schippers beschikken standaard over vaarbewijs 1, vaarbewijs 2 en zijn in het bezit van basiscertificaat Marifonie en Marcom B. Lees onze vaarinformatie voor u aan boord stapt!

 

All-round RIB specialist

Omdat er niet alleen de kennis voor het varen aanwezig is, maar ook een gedegen technische achtergrond is Waddenribtochten.nl allround als het gaat om het onderhoud en de reparatie van RIB-boten. Zo worden grote RIB- en actieboten compleet gereviseerd en onderhouden. Neem contact op voor meer informatie over onderhoud of reparatie »

 

Samenwerking op het water

Mede dankzij de jarenlange samenwerking met o.a Groningen Seaports, Zeehondencentrum Pieterburen en de organisaties van verschillende grote evenementen in en om Delfzijl is Waddenribtochten.nl dé partij voor het RIB varen op de waddenzee. Dankzij ons grote netwerk en de stevige wortels in de zeevaart zijn er altijd voldoende gekwalificeerde schippers en boten beschikbaar. Ook op zoek naar een langdurige samenwerking op het water? Neem vrijblijvend contact met ons op »