Vaarondersteuning

Professionele ondersteuning op het water

Onder vaarondersteuning verstaan wij alle vormen van service die wij op het water kunnen verlenen. Van het vervoeren van onderdelen of personeel en bevoorrading van grote schepen tot het ondersteunen van groepen bij het wadlopen. Onze snelle RIB-boten met gediplomeerde schippers zijn altijd snel ter plaatse en kunnen vanalles vervoeren.

 

Inzetbaar tijdens evenementen

Onze RIB's zijn uitstekend inzetbaar bij speciale evenementen op het water. Bijvoorbeeld bij zeilwedstrijden kunnen wij fungeren als bevoorradings,- reddingsvaartuig of als startschip. Ook is het inzetten van de boot voor officials, pers- en/of cameramensen interessant omdat men snel op de juiste plek kan zijn. Lees meer over onze ondersteuning bij evenementen »

 

Vaarondersteuning bij het Wadlopen

Bij het wadlopen van en naar de waddeneilanden ondersteunen we met het vervoer van de wadlopers, bepakking en eventueel overige spullen. Vaak gaat dit in combinatie met een bedrijfs- of personeelsuitje en is het Wadlopen als ervaring onderdeel van een dag of zelfs weekendprogramma.

 

Tenderservice

Onze tenderservice is de verbinding naar schepen zowel op het Wad als op de Noordzee. Wij staan ter beschikking voor het vervoeren van personen, onderdelen en andere materialen (3 europalets of tot 600 kg) welke snel ter plaatse moeten zijn.

 

Bijzondere ondersteuning

Een wel hele speciale opdracht was het vervoeren van twee huilers (jonge zeehonden) naar de locatie waar ze weer zouden worden vrijgelaten in de Waddenzee. In samenwerking met de Zeehonden opvang hebben we deze beestjes op de juiste plek weer vrijgelaten in de prachtige natuur van de Wadden.

 

 

Wilt u ons inzetten voor vaarondersteuning tijdens uw evenement of bevoorrading van uw schip? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!